Indián

 2011.04.07. 15:31

A legritkább szarfajta! Szinte bármelyik kasztba tartozhat, színe, szaga állaga sokféle lehet. Az egyetlen csak rá vonatkozó tulajdonság, hogy nem hagy nyomot maga után(innen a neve), se a csészén, se a papíron! Ritka, viszont mindig felejthetetlen élményt nyújt, gyakori elnevezése még a "Lucky Shit".

Címkék: szar indián shit lucky

A bejegyzés trackback címe:

https://szarenciklopedia.blog.hu/api/trackback/id/tr632807410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaspite 2011.04.07. 23:19:10

Ha kellőképpen szétterpeszted a farpofáid, vagyishát egy kicsit mintha kifordítanád az ánuszgyűrűd, akkor ezt az effektet bármikor el tudod érni. Mintha a "Kakadémia, az emberi ürülék kultúrtörténete" c. hiánypótló kiadványban is olvastam volna, már nem emlékszem pontosan, rég vettem le a polcról.

Most először látogatom amúgy sokat ígérő blogotok, de már a bemutatkozó szövegen is felhúztam a szemöldököm. Még hogy forradalmian új ötlet lefotózni és kiértékelni a szart?!?! Ugyanis rögtön beugrott a ratemypoo!

Álmos666 2011.09.21. 14:09:24

Sok itt a shit-expert, úgy látom. Kiegészítésként: A blog 100%ig saját tapasztalat, saját humor és kreativitás felhasználásával készül(t). Biztos vannak ilyesmik már a világban, de ezt mi történetesen LESZARJUK. Ha szerinted is vicces, jó szórakozást hozzá, ha nem tetszik, akkor meg nézz mást, ezzel nem tudunk és akarunk mit kezdeni, azaz történetesen ezutóbbi részt is LESZARJUK. Vótszerencsém.
süti beállítások módosítása