Tools

 2011.10.06. 09:51

Avagy eszközök, melyek jól jöhetnek és a konfort érzetet segíthetik. Engedjétek meg, hogy a fajoktól hangyányit eltávolodva (de látótávban tartva) folytassuk túránkat, amit a Kibadachi©-val elkezdtünk. Az elsődleges fontossággal bíró eszközök, azaz toolok az úgynevezett „törlők”. Nyilvánvaló, hogy otthoni (vagy egyéb domesztikált) környezetben fellelhető az erre kinevezett papír tekercs, azonban az utcán, lépcsőházban, természetben (és még sorolhatnám) ezek hiánya és az ezzel vegyülő (kényszeres) kreativitás fizikálisan is testet ölt. Ebből fogunk pár példát megnézni.

-Flyer: Ha ebből van pár nálunk, az sokszor életmentő lehet, azonban jelen esetben a kevesebb néha több. Itt a flyer minőségéről beszélek, hiszen minél jobb a papír, azaz minél simább felülettel rendelkezik, annál kevésbé végzi rendeltetésszerűen munkáját, sőt! A „koszos” felület alapterülete hatványozódhat, minél simább a flyer felület, annál jobban (Csúszósság/Cm2 –Cs/cm2). Minél durvább az adott felület, annál nagyobb a higénia faktor. Sajnos előfordul gyakran, hogy a felület a háborús bombákban gazdag városligeti jégpályánál is síkosabb. Itt kell alkalmazni a rákolló technikát, azaz a papír tenyérformára hajlításával illetve tenyerünkbe helyezésével a rákollóhoz hasonló úgymond „kicsípő” mozdulatokkal jelentős fekália távolítható el.

A Tools rovatunk folytatódik.

Címkék: szar tool eszköz papír flyer

A bejegyzés trackback címe:

https://szarenciklopedia.blog.hu/api/trackback/id/tr803281959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yuri Boyka - a kivert kutya 2012.02.27. 22:49:44

Viszont ha van egy kis időnk,vagy munkát is teszünk a dologba,akkor a darab papírunkat "betörhetjük". Összegyűr-kihajtogat,összegyűr-kihajtogat és így tovább egészen a kívánt puhaságig.Túlzásba mondjuk nem érdemes vinni,mert egy idő után elgyengül az anyag.
süti beállítások módosítása